taky neslavím vánoce. ale smutním jenom, když se mi chce. posílám Ti speciální dárek, je to zabalený škvarek. kdyby Ti ho Brit sněz, pak věz, že na nebi svítí jedna hvězda jenom pro Tebe. :-))
23.11.2021 02:39:08 | Iva Husárková
Ahojky ja je slavila ale bez mamky už nikdy nebudu a co ty jinak
23.11.2021 17:53:17 | kikin87
rozumím a chápu, jak je to pro Tebe těžké. děkuji za optání. mám svůj řád, který dodržuju po-řád a je to pro mě dobré. máme konečně naočkovanou celou firmu, což nám výrazně usnadní fungování. jsem šťastná, že moje kočky ráno měly chuť k jídlu a že jsou pořád se mnou. žiju ze dne na den, z hodiny na hodinu. jsi báječná a zvládáš to skvěle. pusa a přání krásného dne. :-))
24.11.2021 03:38:35 | Iva Husárková
Drž se, optimizmus a život je dlouhý .) báseň je zdařilá i na toto téma.
22.11.2021 18:07:38 | Constantine