Jsem tam kde jsem
A tam kde být chci.
Nejsou jiná místa,
jen jiné cesty.
Vše je o úhlu,
kterým měříš svět.
Nechci pohybovat.
Nechci závidět.
Vidíš jen barvy,
které se odráží.
Slyšíš jen hluk,
a ten šeptá žij.
Ten si pamatuje,
ale vrací zvuky
bez obrazů
a bez záruky.
Slova bez vzpomínek.
Ticho. Prázdno. Klid.
Snad jsme vážně tam,
kde jsme měli být.
Ten vnutorny klud je na nezaplatenie. A naucit sa prijimat to, co je - to uz je majstrovstvo ;-)
26.11.2021 10:59:44 | gallatea
Hezky použitá slova, líbí.)
23.11.2021 08:27:43 | Constantine
Moc se mi líbí poslední strofa, ale popravdě vůbec nerozumím 3. a 4. sloce :/
22.11.2021 22:08:50 | Ucitelskej