Skromné přání
~
Nepřeji si mnoho.
Přání mé je skromné.
Hledám: co či koho?
Jde tu vůbec o mne...?
Hledám modrou pohodu,
pouta toužím zpřetrhat.
Nezaplouvat pod vodu,
spolu smát se, opět znát.
Nezaplouvat pod vodu,
vodu kalnou, mrazivou,
mimo věčnou pohodu,
kam mě oči modré zvou.
Hezké skromné přání, ať se vyplní, hodně štěstí .)
25.11.2021 17:01:17 | Constantine