Námraza v okně
Sivý den podzimem plál
jen okno se chladem rosí
mráz k tomu na sklo hrál
a listopad už trávy kosí
Za oknem stříbrné jíní
ověsilo stromy a luh
lidé jdou z plných síní
a mrazem plní se vzduch
Zima už se žene
z hor kvapem do údolí
cestou ale zapomene
zastavit se na poli
Přečteno 253x
Tipy 4
Poslední tipující: mkinka, Friday, Iva Husárková
Komentáře (2)
Komentujících (2)