Anotace: Sezóna se blíží ke konci(a budou mi chybět tito tři pánové Petr a Hubert kolegové a pan šéf Robert
Sezóna v práci po měsících
pomalu už zas končí
a ja se za nedlouho
s panem vedoucím budu loučit
se super kolegama
péťou a hubíkem
oni tři jsou má spása
ve všem i v počasí nevlídném
můj pán šéf prožil si
se mnou za ty roky trápení
ale vydržel vše opravdu vše
moji milovaní vážení