můj komik je fešák
pravda trochu věšák
v dobrých rukou pašák
pro někoho strašák
pro někoho klaďák
miluje tvůj chlaďák
všechno je to v hlavě
myslím na to právě
všechno je to v mozku
tvrdohlavý mezku
jsem prý psychopat
je mi to jedno
mám to tak rád
roztáhni sošky
voníš božsky
hrají si v koupelně
nezní to tajemně