Krása padá
Sněží tak krásně
to andělé rozevřely křídla
aby byla velká radost
když padá ta krása bílá
aby viděly na chvilku
všech oči se smát
aby jsme si mohly
v této době tyto zážitky užívat
každý den je tady na zemi
den ode dne cennější
tak si užívejme maličkosti
co nikdy jen tak nezevšeďní
Přečteno 186x
Tipy 11
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, Vivien, Iva Husárková, šerý, Marten, Fil, mkinka
Komentáře (13)
Komentujících (6)