Píšem,
snívam
nedokážem
vypnúť
píšem,
dýcham
musím si
len zvyknúť
na niektoré
tváre,
na ďalšie
prvé razy,
objatia tak hravé
Snívam,
lietam
nedokážem
vypnúť,
skrývam
nie tam
kde hľadáš
ale v očiach,
v očiach,
nie na temných miestach
Kráčam
aj na miesta
kde ma
radi nevidia,
kráčam,
dýcham a snívam,
snívam...
lebo čo cítim
oni necítia
Nedokážem
vypnúť
a byť iný
zo všetkých
mojich snov
som vinný
a nehanbím
sa za ne
aj keď nie každý
chápe
čo cítim
keď píšem,
snívam,
lietam...
Nebát se létat a snít,
svými sny každý den žít...
Je dobře že se tím řídíš, Davi :)
13.01.2022 21:57:59 | Emily Říhová
Létej a sni
ať cítíš sílu okamžiků.
Létej a sni
a silnějším buď v každém kroku.:)
Nevypínej*
28.11.2021 20:18:52 | jenommarie
Zajímavá, děkuji za čtení.)
28.11.2021 16:56:06 | Constantine