jen jsme se potkaly
na ulici
dvě ženy
ticho nám přišlo říci
jedné vrátit čas
a druhou poposunout
vpřed
vnímání relativity
mlčení je lék
dalo nám oběma
co mělo dát
stačí jen naslouchat
naše setkání
jednou se vrátí
začne promlouvat
slyšíš
právě našeptává
skrze objetí
slzy
tvá slova
děkuji, paní
čas kráčí dál
zpřítomněn
na okamžik
zjevil svou existenci
skrze nás
Náhodná setkání časovým znamením. Bystrý i šepotu se dovtípí*
29.11.2021 00:16:05 | šerý
jinak ani nelze ... i kdyby rozum radil jinak... pragmaticky... děkuji, Šerý... úsměv.z.
29.11.2021 00:18:31 | zdenka
Síla obejmutí..je obrovská.krásný adventní čas milá Zdeničko..úsměv. *:)
28.11.2021 19:59:20 | jenommarie