Nejsem tak silný jak se zdám,
mám mnoho chyb a tak se tě radši vzdám.
Raději tě nechám odejít,
než se časem v smutku rozejít.
Teď jen zapomenout na ty chvíle,
kdy miloval jsi a já ještě více.
Dnes už vím, po čem toužíš
a ty víš, co mé srdce souží.
Nemám již důvod o tebe bojovat,
když nemáš zájem, můžeš se radovat.
Tak běž, jsi volný jako mladý pták.
Nech mě být, ať se můžu také silným stát.
Zajímavě pojato, tak oběma hodně štěstí do života.)
29.11.2021 19:12:04 | Constantine