Napospas sevřené duši a snad to nikdo netuší
o mých nutkavých myšlenkách psaných tuší
Napsaných na zamlžená okna mého bytu
se vzpomínkou na tvé dotyky v šerosvitu
Polibky od tebe nechávám doznít na mém těle
které se od té noci ještě celé chvěje
Od výčitek probouzím se k ranní kocovině
nenaplněná láska prý nikdy nepomine
Kávový lógr usedl už na dno sklenice
říkal si, že se to nebude opakovat nikdy více
naštěstí i nenaplněná láska nakonec pomine;) báseň moc pěkná*
30.11.2021 08:36:54 | Sonador