Prosinec
Anotace: Zítra začíná poslední měsíc roku :)
Vločka k vločce se lísá,
jenom mráz šije bílou nití
když venku teplota kolísá
stříbrné krajky kolem svítí
Vítr duje zprava,zleva
sníh zasypal rovné pláně
brzy zazní jásot z chléva
a děti osedlají nové sáně
Už slyším zvonky blíž,
jak mráz zvoní o ledy
prosinec hledá si skrýš,
odkud poslouchá koledy
Přečteno 173x
Tipy 9
Poslední tipující: mkinka, Sonador, Fialový metal, jenommarie, Fil, šerý
Komentáře (7)
Komentujících (4)