Anotace: malinká miniatúrka, ktorá mi prišla milá. úvodná strofa je autentický záznam konverzácie :-)
Čo robíš teraz?
Zas som v autobuse.
A kam ideš?
Tam, kde ma volá moje srdce.
Srdce je sval pochabý
nemá oči,
no stačí,
že letmo zhliadne peknú dušu
a už z nej zrak nespustí.