Včerejšek je jen vzpomínka
založená do snáře
jak stará uschlá poměnka
na stránkách školního herbáře...
Krásný a pohodový večer, Jaruško... souhlasím s Tebou, nic není zadarmo a včerejšekse nevrací:) objímám (*)
12.12.2021 18:14:21 | Emily Říhová
Miluško krásně jsi doplnila moji báseň a já Ti za Tvá slůvka děkuji.
Posílám objetí a PPÚ...
14.12.2021 15:50:10 | Jarunka
Pěkně napsáno a jeden dnešek má cenu dvou zítřků .)
06.12.2021 15:23:40 | Constantine