Zimní modlitba
Je zima a světla ubývá
u kandelábrů sníh víří,
každá vločka slzu ukrývá
nakonec se s táním smíří
Sníh zamkl dvůr bílým klíčem
i zahrada pod peřinou spala,
jak mráz práskal ledovým bičem
a zem v bílém závoji se vdala
Zasněžený kraj,jak nepopsaný list,
na který napíšeš svá tajná přání
až na Štědrý den bude Ježíšek číst
bude sníh padat do širých plání
Přečteno 283x
Tipy 6
Poslední tipující: Emily Říhová, Jeněcovevzduchukrásného, mkinka, Iva Husárková
Komentáře (2)
Komentujících (2)