Uvědomění to
Smrt je všudypřítomná.
Vidím jí na každém rohu.
Ta bolest je ohromná.
Každý večer se modlím k bohu.
Nejsem nikdo kdo by mohl kázat.
Dělal jsem spoustu špatných věcí.
Však jsem jako každý kdo se může tázat.
Nikdo s úměním planých řečí.
Svět mě vytáčí do maximálních otáček.
Nezměním směr toku.
Řítím se do ostrých zatáček.
Chci mít někoho po svém boku.
Přečteno 169x
Tipy 6
Poslední tipující: mkinka, Psavec, Lighter, Sonador, Iva Husárková
Komentáře (2)
Komentujících (2)