Nedám viac energie
do tých betónov,
do tvárí bez emócii,
do duší bez snov
ja radšej
energiu venujem
do zeminy
z ktorej to vyrastie
a po práci
budem len sledovať
ako to rastie, rastie
a rastie stále viac
život je tu pre nás
tak sa zamysli
nad tým ako užívaš
ten tvoj čas
Pre úspech,
nech pre teba znamená čokoľvek
ide ruka v ruke
činy s myslením
keď máš len činy
a opačné myslenie
alebo naopak,
je to ako na dlani chrániť
perie v silnom vetre...
Nedám jazyk za zuby
ako prikovaný
keď mám čo povedať
radšej byť nenávidený
ako stratiť svoje ja,
identita je to jediné
čo človek skutočne má,
som vábený svetlom
aj keď navôkol je samá tma
Neprehrám
nie, nie
lebo svoju,
svoju hru hrám
aj keď
niekedy zakopnem a padám
áno, chyby robím,
som len človek
ale vám sa nedám,
viac sa nedám
zmiasť
reflektormi,
sľubmi,
nedám sa,
nie, nie
vtedy som uveril
že slabý som,
neschopný,
stratený
dnes ale viem,
už viem,
že aj ja mám právo
na to šťastie,
milujem a neprestanem
milujem chvíle aj dnešný deň
lebo milovaním všetko rastie
sny ako na dlani
nedám sa zastaviť, viac nie
zastavím len vtedy
keď pocítim že to sám chcem
Tie vaše reči...
dokázali ste
dať pocítiť
že k vám
nepatrím
a patriť nebudem
neviem ako vy
ale ja som,
ja som šťastný
Ten život ktorý
vidíš pred očami
dokážeš, dokážeš
vytvoriť
v tvojom živote
si hlavným hrdinom
je na tebe ktorých ľudí
si držíš pri sebe
ale keď ti smiem poradiť
váž si tých, ktorí ti pomáhajú
priblížiť k svojim snom