Na křídlech zimy
Anotace: Letí zima krajem :)
Zima roztáhla svá křídla
nad světem bílé peří drala
málem z toho letu nastydla
proto pak pod peřinou spala
Nad krajinou zima letí
z oblaků sype bílý prach
lidé musí zametat smetí
a připadají si jako v snách
Zima nosí rubášový šat,
když má dobrou náladu
sněhem posypala mlat
a perutí uspala zahradu
Přečteno 207x
Tipy 5
Poslední tipující: Marten, mkinka, Iva Husárková, Psavec
Komentáře (0)