Proč mě stále vidíš
jak malého kluka?
Kam tím probůh cílíš?
Pro mě jsou to muka!
Hlídání a sledování,
bez ohledu na nic,
výčitky a bědovaní,
prý, že nemám na víc...
Stále hlídán, sledován,
kam jen jsme to dospěli?
Bože, kéž je všem klid dán,
i mně, vždyť jsem dospělý.