Anotace: ...
Neočekávámdokud se nerozpršíbezvyznamné slibydokud vzpomínkynezačnou vypočítávat,co kdyby A poté Čekámdokud se plánynerozpustí v moři okolnostídokud mne zkušenostod čekání neodprostí Už posté,jak prosté...
...pra po divné, ale k zamyšlení...;-)asi špatnej výběr...
16.12.2021 15:16:39 | Marten
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?