Nevrč neštěkej

Nevrč neštěkej

Anotace: Nevrč neštěkej

Nevrč neštěkej milý můj
pozastav se na chvíli stůj
za čím se honíš za čím
užívej života než ti skončí
nevrč neštěkej moje milá
pak si zbytečně jen bledá
slibuji ti že se polepším
a svůj život zpomalím vylepším
Autor kikin87, 17.12.2021
Přečteno 132x
Tipy 8
Poslední tipující: Marten, Iva Husárková, Psavec, paradoxy, mkinka, Sonador
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí