Anotace: a my s ním
Nebo jen pouhé ...
... bezbřehé fluidum ?
... masa pouhých pocitů ?
... výkřik uprostřed absolutního
nevědomí ?
... či ozvěna pouhé lásky ??
20.12.2021 12:30:20 | Fialový metal
Zajímavá. Projekce světla, myšlenky boha, kdo ví.)
20.12.2021 10:01:17 | Constantine