červený rybíz
černý a bílý
na květech sedí
motýli
barevní a bílí
nektar jim tak chutná
až se tomu
diví
potom zase poletí
už je nové
století
všechno je tak
jiné
celý svět se mění
to nebude náhodou
zima je ted' pod vodou
příroda už spí
to se rozumí
lidé ale nikoli
chodí zima po poli
vánoce a Nový rok
do sklenice horký grog
zase přijde jaro
slunce tráva čaro
čarokrásný den
půjdem rádi ven