Nech znie smiech
z okien
a vône ladne
tancujú
s chuťou
v kuchyni
pri stole,
v spálni
pri tebe,
v izbičke
pri krbe,
stromčeku
alebo
skromnej
a krásnej
sviečke
nezáleží
ani tak
na tom kde sme
hlavne
že sme
spolu
Nech ligot
dnešných dní
navždy zostane
v našich očiach
a teplo domova
nech stále cítime
v sebe,
nech nás
stále zahreje
............................................láska,
..............................nádej,
.................viera,
...šťastie
Nech nás schody
a hviezdy
nad nami stále
privedú domov,
nech nájdeme
cestu do snov
Želám vám
nádherne
strávené dni,
želám vám
teplo domova
nech cíti
vaše srdce
to moje je
plné vďačnosti
za to že si,
že ste
želám vám
z celého srdca,
z celého srdca
len to krásne
Teplo domova,
smiech
teplo domova
nech
vedie naše kroky
a vždy
nájdeme cestu späť
teplo domova,
láska
a vôňa spoločná,
teplo domova...
nech stále s nami je
radosť, láska, úcta a pokora
Davi krásné verše jsi napsal a já cítím, že šly přímo z nitra Tvého srdce.A zahřály i mně-děkuji.
27.12.2021 22:01:11 | Jarunka
Krásné a pohodové svátky vánoční,
ať každý den změní se v nevšední
a teplo domova nikdy nepřestane hřát
s těmi které máš nade vše rád...
21.12.2021 21:33:36 | Emily Říhová
Pěkné a přeji i tobě hodně vánoční pohody, štěstí i zdraví .)
21.12.2021 11:13:50 | Constantine
Tedy Dávide, teď si pohnul páteří lásky: naděj, víra, štěstí. To není bezduchý laický návod. Ale pohyb střelky, k směru cesty* Každý nechce jen pouhou výseč lásky. Ale zejména, chce penetrační přístupnost k propojení ducha s vášní těla. A to přece každá láska chtěla!
Hezké verše to máš*
21.12.2021 00:47:18 | šerý