Čas zvonků a jmelí
Anotace: Vánoční básnička
Čas zvonků a jmelí
o Vánocích kolem šel
hle,za okny chumelí
a strom čepici měl
Sníh v ulicích draný,
jak když škubou peří
noc byla koník vraný
jenž čas stejně měří
Ježíšek z modravé říše
sestoupí zpátky na zem
večer vklouzne zcela tiše
ač venku to zvoní mrazem
Přečteno 166x
Tipy 7
Poslední tipující: cestadolesa, paradoxy, mkinka, Sonador, šerý
Komentáře (2)
Komentujících (2)