Nastal Štědrý den - věnujte jiným dary
očekávejte též Nový rok s nadějí
v tichosti nechejte odejít ten starý
vzpomeňte na ty - v jejichž jdete šlépějích
Vzpomínky hřejivé berou pod svůj plášť,
když na své milé s láskou vzpomínáš...
Taky vzpomínám a ráda;) opatruj se a pohodový sváteční dny, Márty
24.12.2021 21:22:21 | Emily Říhová
Děkuji..vzpomínám a měj krásné svátky ve zdraví, v radosti a spoustu hřejivých chvil milý Márty. :)
24.12.2021 15:21:28 | jenommarie
Maruško, udělej si to hezký, slibuješ?
Ach roztoužený Marty
Už ne tělesně
24.12.2021 16:14:02 | kudlankaW