Za oknom padá sneh
Pod stromčekom radosti mech
Pokoj, lásku a pokoru
Na vianočnú večeru
Taktiež veľa hojnosti
Nech odídu starosti
Rešpekt, pravdu, uznanie
Nech harmónia nastane
Z hĺbky svojho srdca prajem vám
Krásne dni bez krívd a drám
Nech veselosťou stromček sa ligoce
Ja želám vám Šťastné a Veselé Vianoce!
Krásné a pohodové svátky
s vůní purpury a vanilky,
s výletem do pohádky,
pro milé vzpomínky...
24.12.2021 21:11:36 | Emily Říhová
Tobě také krásné a pohodové vánoční svátky ve zdraví a v radosti.:)
24.12.2021 15:14:29 | jenommarie