Keď niečomu nerozumieme
neznamená to že
to nie je možné,
neznamená to že
sa to nedá,
že to neexistuje
keď niečomu nerozumieme
otvorme oči, myseľ,
srdce, celé bitie
celú podstatu nás
aj keď nevieme všetko
žime tak aby bolo krásne
naše žitie
Neodmietajme
všetky nové myšlienky,
neodmietajme
iných ľudí názory
aj keď s nimi
nemusíme súhlasiť
keby sme boli všetci rovnakí
bola by to hanba žiť
Stačí áno
a všetko sa zmení,
stačí áno
to čo bolo- dnes už
možno neni
stačí nebyť stále
ten spisovný,
ten tichučký,
nenápadný
stačí jediné áno
a nestratiť seba
aj keď som už iný
Stačí vysloviť
to áno
a dovoliť
aby sa všetko
dalo do pohybu
nemusíme chápať
a vedieť ako,
keď nevieš plávať
medzi žralokmi
staň sa vtákom
Možno sa bojím
položiť tú otázku
ale keď ju vyslovím
budem kľačať
pred tebou
Neodmietajme
všetky nové myšlienky,
neodmietajme
iných ľudí názory
aj keď s nimi
nemusíme súhlasiť
keby sme boli všetci rovnakí
bola by to hanba žiť
nemyslím si že by to byla hanba žít:) spíš by to byla nuda a jednotvárnost jako se to děje poslední dobou že se plíživě šíří temno jediného názoru a myšlenky,jeden proud a to je nebezpečné vždy :)
jinak Davide hezký text a je v něm dost s čím souzním ,celý žívot se něco učíme a pak na konci života zjistíme že nevíme nic protože jsme život vůbec nepochopili
jinak hezkej lepší Novej rok I LÁSKÁM TVÝM .)
26.12.2021 20:08:25 | xoxoxo