Básně
zapadané prachem času
pořád mají svoje kouzlo
pořád je má někdo rád
pořád u nich
někdo žasne
možná stokrát
tisíckrát
Píše se v nich
o všem možném
o všem
co je životem
o všem
co je krásné
i o tom
co tak bolí
Básník
i když není už
kousek citu zanechal
kousek sebe naděje
Pro ty živé hladové
hledající
stále je
I výběry klasické poezie, jako hodnotné obrazy a starožitnosti. Zdobí je řemeslný fortel*
28.12.2021 03:26:13 | šerý