Anotace: Napsáno asi v roce 2010, když se mě coby osmnáctiletého dotýkaly komentáře na poetických webech :-)) Doufám, že se však dnes zde nikoho nedotknu.
Kilometry vzdálení od pramene krystalické pravdy
šňupají zápachy z vlastní dutiny střevní
která jim dodává antiempatický antiseptický náboj
vlastní
důležitosti
výjimečnosti
intelektuálnosti
nad běžnou rutinou podivínské pohodlnosti
masturbace nad realitou
výsměch
předkládají průkaz kontrolera oficiální pravdy
certifikát s razítkem od samotného boha www.zalozsiucetakritizuj.cz
sídlí v budovách obtloustlých novin,
bulvárních chodníků
padesatileté báby, co
mají orgasmy nad mladými vítězi školních
literárních soutěží..
plesk plesk plesk
potlesk všem těhotným pisálkům,
co rodí a rodí
v porodních bolestech
psaní, které je
střízlivé,
neomylné jako samotné zdi systému a
plahočí se na kolenou
před samozvanými kritiky a
falešnými proroky
umění.
21. století přineslo stejné inkvizice,
jenom krev brodí internet
a
kolosální hovna
můžete oznámkovat jako ve škole a
zvednout palec.
ó, to se ti povedlo bravo bravo
né, takto to býti nemá,
musíš dbát
pravidla
bla bla bla
děkuju a
strčte si to do prdele
zaujaly mě padesátileté báby, co mají ty orgasmy a proto ST :-))
30.12.2021 03:32:42 | Iva Husárková
To je inspirováno pár literárníma soutěžema, který jsem (úspěšně) absolvoval na střední a bavilo mě, jaké povyražení těm dámám způsobuji svojí neotřelou poezií :-) děkuju
30.12.2021 18:59:40 | Alexandr Rakita