Na sklonku roku
Anotace: Konec roku je zase tady
Rok dá nám vale
koně už zapřahá
brzy pojede dále
a málokdy zaváhá
Na věčnou tvou slávu
dnes opijeme se vínem
venku rozpoutáme vřavu
ať Nový rok neminem
Starý rok se vzpírá
jako býk v ohradě
o půlnoci však zmírá
a jsme v dobré náladě
Přečteno 180x
Tipy 6
Poslední tipující: mkinka, Marten, Fialový metal, Iva Husárková, šerý
Komentáře (2)
Komentujících (2)