Co jsem ti udělal
Že nestojím za dotek
Život mě pobodal
Držel jsem smutek
Čím budu dál
Rád bych si hrál
Vždy jsem se omlouval
Sebe litoval
Kdysi jsme si spolu hráli
A při tom krásné mohli
Kdysi ano
Dnes myšlenky nano
Této budu věřit
Nechci život mařit
Moc to žeru
Myslel na nevěru