Anotace: Před dvanácti roky jsem napsal báseň - Pro mou nejdražší(autor doporučuje), a od té doby se na tom nic nezměnilo.Je zkrátka Boží Dar.
je málo lidí co to mohou říct o to si toho važ víc., závidím ti to vyznání a přeji ho té, které určeno je.
07.02.2022 18:56:38 | takova
Krásné vyznání a mohu jen poslat gratulaci.Někdo by mohl říct,že to možné není,že vztah dvou po létech zevšední.Není to pravda a opravdu záleží na nich samotných.
Já jsem se svým mužem 43let a neměnila bych.Je milý,hodný,dovede pohladit,vyslechnout,obejmouit a tak dále...:-)
Přeji Vám oběma krásný Život a Duše v souznění.
15.01.2022 12:47:45 | Jarunka
Jarunko moc hezky jsi to napsala a máš úplnou pravdu, opravdová Láska překoná všechno.Přeji Vám s manželem Vše Nej Nej a také hodně zdraví.:-)
17.01.2022 11:27:18 | Jeněcovevzduchukrásného
Báseň ze srdce. Citová.
04.01.2022 14:42:47 | mkinka