Společné myšlenky noc nám prodlouží.
Proč jsi mé touhy prodala?
Hledám je v objetí. (Než náš odloučí.)
I v těch snech, kde ses schovala.
Život vždy vyhoří a sním taky Já,
vzpomínky ty nám postačí.
Společné myšlenky noc nám odpyká,
řeknem-li všechno polštáři.