Tvůj dech se do mých vlasů vmístí,
jako barevné listopadové listí.
V trafice jsou už dnešní noviny
a na stole ještě vychladlá včerejší káva.
Můj neutišený vnitřní křik
a tvůj pohled, který mě z šatů svlík.
Autobus ti ujel už před hodinou,
ať otázky visící na rtech tvých p(r)ominou.
Doteky brzkého jarního větru tě neminou.)
06.01.2022 18:30:45 | Constantine