Anotace: ..asi tak
O štědrém večeru
chvěje se mi dech.
Mráz
běhá po zádech.
Koleda koleda,
přeji si břeh.
i v jiných dnech.
Povedené
07.01.2022 10:57:32 | Kan
.. ano ..
07.01.2022 00:29:41 | Vivien
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?