A proč..by nemohl být šťasten..
paní Halina Pavlovská..nám vypráví ledajaké historky..jak je obletována muži..:))
Ovšem * Ty senzory..to je chyba..s tím se žít, asi nedá:D
08.01.2022 20:18:56 | jenommarie
Díky za přečtení. V tomto případě těch 100 kg nehraje přeci žádnou roli. Co se mě týká, tak je to spíš pozitivum.
08.01.2022 21:26:01 | Koala
Já spíš odpovídala s nadsázkou a vtipem..na tu otázku a pak..ten senzor..mi přišel vtipný..ale teď jsem si všimla, že to nemáš v kolonce "humor" :). Snad neva i tak.
Díky také za tvá slova, měj se fajn Koalo.;)
08.01.2022 22:47:03 | jenommarie