Hlazení po e-meilu
Co kdybych byla
jen tak .
Nádechem
první jarní pták .
Slovem o chybění
vášně a svádění.
Výdechem
poslední v tahu husí
větou, "líbat se musí"..
Chybí ,když to není..
A ty jsi mi napsal
jen tak
"Hladím"
Pa
♥
Přečteno 206x
Tipy 11
Poslední tipující: Marten, jitoush, Xardas, Iva Husárková, Psavec, Protos1182, jenommarie
Komentáře (1)
Komentujících (1)