Dobrou
Dobrou noc příteli
na všechny dobré i špatné dny
Ať neděli hezkou máš..
Kamkoliv jdeš ať nezoufáš.
Kamkoli noha tvá tě dovede
Vše dobré ať se povede..
Kdekoli srdce Tvé se rozbuší
Ať tluče lidem do uší .
Dobrou noc příteli
Na dobré i špatné dny
Přečteno 300x
Tipy 8
Poslední tipující: Psavec, Marten, Kan, jenommarie, Iva Husárková, Protos1182
Komentáře (1)
Komentujících (1)