Anotace: Některým ženám se vyplatí investovat do plastiky a tak si zajistit nějakého zazobaného manžela. Pro lákavý život se přece musí něco přetrpět.
Chi chi...pěkná.Ale už se přidávají i muži...za chvíli chlap nebude chlap .-)
15.01.2022 12:56:03 | Jarunka
Slepé střevo nebrat .) pobavila .)
11.01.2022 14:01:27 | Constantine
Ještě přetočit tachometr jsi zapomněl. Pak je ojetina dokonale vymazlená na prodej! :-)
11.01.2022 11:54:52 | Lighter
Vytvarovat si tělo skalpelem je možná smysluplnější, než tesat sochy prdelatých andělíčků, mučit se s dlátem s dřevěnými mučedníky, nebo zlatit svatouškovství čmáranicím na plátně, ale měla by si holka napřed dobře zjistit Radkův vkus, nebo ji ta investice přijde ještě dráž.
10.01.2022 23:44:45 | Slav Milo
Drobná plastika proč ne ale nesmí se to přehánět to pak může člověku upadnout nos jako klaksonovi.smích
10.01.2022 20:21:21 | Fil