Anotace: ..
Mám už dost hádek i pohádek,
dělám si ve věcech pořádek.
Mám dost věr, nevěr a zrad,
kvádro a vázanku našel bych rád.
Mám už dost všeho, co nechci.
V tom černém pytli třeba ty věci.
Nakonec mám přece radost,
je to pěkná pozůstalost!
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?