ešte nikdy som to necítila tak
ako práve teraz
káva
The National
polosladké biele
prázdny byt
/na pár dní odídem
nestíham sa rozlúčiť/
zanechal si len oschnuté koláče
pečené z lásky
a tvoju vôňu
ktorá sa kurva nedá zmyť
"ako bude zajtra
nevieš, zlato?"
.
.
Jedině pochytat tu vůni do prázdného flakonu..milá maliska :)
Ráda jsem četla
14.01.2022 11:31:37 | jenommarie