Horolezci
Tam, kde strmé skály stojí,
útesy je lákají,
proč se člověk výšek bojí,
či se zdolat nedají?
Vždy se ale někdo najde,
kdo strach rázně přemůže,
do krajnosti občas zajde,
výzva je to pro muže.
Před tou partou vážně smekám,
každý z nich je hrdina,
já se výšek totiž lekám,
tak jdu radši do kina.
Přečteno 153x
Tipy 23
Poslední tipující: Dejvis, Emily Říhová, Kubíno, Jeněcovevzduchukrásného, Sonador, kudlankaW, Amonasr, Marten, Vědma, Iva Husárková, ...
Komentáře (0)