Luna je opět královnou nebeského pódia
nemůžu spát a s mýma myšlenkama se rvát.
Pokuta za překročenou rychlost lásky
teď by se tady hodil rým na lepící pásky.
Pokuty za city já nerada platím
raději se v nich několikrát ztratím.
Už nevím, co do této básně dodat
spánku toužím se na plno oddat.