čo mám urobiť
aby to bolo inak
čo nemám robiť
aby to nebolo takto
pretože takto
to kurva nie je dobre
takto
to
je na krvavé rany na zápästiach
a na všetky svetové strany
je tma
keď ostanem
zostane niečo aj pre mňa?
a keď odídem
uroníš aspoň jednu slzu?
.
.