Tak moc mi chýbaš
a tie ohne
v tvojich očiach,
ktoré tak výborne ohrievali
moje údy pohladené
vášnivým zimným vetrom.
Chýba mi tvoja náruč,
čakajúca len na to,
kým zapadne do krivky
mojich dvadsaťročných bokov.
Koľko rokov
ešte musí pretiecť,
aby premyli všetku túto
strašne náhlu bolesť
nie
nie je všetkému koniec
koniec značí nový začiatok
a tým pádom aj ten
najsmutnejší zajtrajšok
môže byť len krásnym
počiatkom ľúbezných vecí.
chýba mi
tvoja náruč
čekajúce kým zapadne do krivky
mojich dvadsaťročných bokov
moje ruky hladené
zimným vetrom
koľko rokov
etě musí pretiecť
aby premyli
zajtrajšok
22.01.2022 20:34:52 | Nikotin