Bublanina voní
čaj se uvařil
teplo v celém bytě
za okny je sníh
zima už je v půli
vlastně ještě není
mráz už zuby cení
vítr ledový
Bude zase teplo
počkáme si chvilku
uteče to rychle
únor bude krátký
pak zas budou krásky
nosit kratší šaty
únor bude krátký
počkáme si chvilku
pak bude zas teplo
na kratší košilku
Také se těším až to bude na tričko. Alespoň se zahřeji. Ráda jsem četla. I moje kočky jsou teď nejraději na radiátoru.
25.01.2022 21:10:08 | mkinka
no File ještě počkej, než ta povánoční kila dáme dole, ať do těch košilek vlezem, máš to fajn pohodové, srkat si u okna a vidět bílé třpytky
24.01.2022 09:34:39 | Vivien
Doufám, že nás Slunce brzo potěší !
A TY moudré ... co mohou ?
Třeba na fangle ...
Si nás nějak pověsí !
A v krbu si raději ještě zatopíme.
Saunu navštívíme.
S přáteli pobavíme.
A jaro pak petrklíč odemkne ... Potůčky plné blatouchů ...
Louky a sady plné pampelišek
24.01.2022 06:13:14 | Fialový metal