Víš co je láska, moje drahá?
Víš co je bolest a vše co k ní spadá?
Má minulost mě tíží stále,
ty vzpomínky mě ničí právě.
Prvně to byl on a pak ona,
byl to těžký rok pro nás oba.
To pouto s ním je již dávno pryč,
a ty na mě stále tasíš ostrý bič.
Je to sranda, velká, viď?
Tak prosím táhni, ať mám klid.