Anotace: Nejkrásnější chvíle našeho života bývají často spojené s rozdováděností....
Nejkrásnější chvíle
našeho života
bývají často spojené
s nezodpovědností....
Nejkrásnější chvíle
našeho života
bývají často spojené s
rozdováděností....
Nejkrásnější chvíle
našeho života
bývají často spojené s
grilovaným kuřetem.