Nainstaluj Spotify
do své chytré bedny
propoj kabelem
optickým
a zesilovač zapni
najed' na svou kapelu
nebo si dej
to co neznáš
hned tě to'ny zahřejou
budeš v jiných sférách
Hard rock metal
pop i jazz
všechno je tu k mání
muzika tě okouzlí
budeš jako v ráji
Spotify
Moje holky ...jo
já jsem asi pozadu
zapínám youtubko
nebo radio
nebo flash
cd
a vinyl
Ach jo...a ono vše v jednom místě
na Spotify.
Když mě baví stejně nejvíc
staré LP desky.
Ale víš co...hlavně
hudby, užívej si *:)
07.02.2022 22:23:43 | jenommarie
pozitivní slovo,hudba báseň mi udělá dobře a já veselá jsem a díky za to
07.02.2022 19:00:58 | takova
Jako podsunutá výrazná reklama výrobce, za kterou si ještě zaplatíš zakoupením a nosením na triku nebo kabelce. Na jedné straně naše pyšná oslava génia lidského ducha. Na straně druhé, jeho smutný úpadek. Ach Bože!
07.02.2022 17:45:51 | šerý
To není reklama sem ještě relativně mladý člověk a chtěl sem napsat něco moderního a muziku mám rád. Díky za komentář
07.02.2022 17:51:53 | Fil